Inainte de a trimite CV-ul
Renunta
De acord
Știri
Interviu acordat publicatiei  EME OUTLOOK
Interviu acordat publicatiei EME OUTLOOK
2021-07-15
Interviu acordat publicatiei EME OUTLOOK
2021-07-15
Interviu acordat publicatiei  EME OUTLOOK

Pe coasta de vest a Mării Negre, Portul Constanța din România a fost o legătură de comerț din milenii trecute, datând de la stăpânirea împăratului roman care a dat numele orașului. Poziționat strategic atât ca port maritim, cât și ca port fluvial, Constanța beneficiază de poarta de acces către trei coridoare paneuropene de transport. De la sfârșitul secolului al XIX-lea, portul a fost modelat de un val neîncetat de modernizare. 

În prezent, SOCEP operează două terminale principale în portul de nord al Constanței, cu planuri de extindere și diversificare ferm stabilite.

Avem dane specializate pentru un terminal de containere și cele specializate pentru marfuri generale. Deci, putem acoperi aproape toate tipurile de mărfuri care tranzitează prin Portul Constanța ”, precizează Cazacu.

„Acum, suntem în proces de modernizare, în timp ce căutăm noua generatie - pentru a da un nou suflu acestui terminal de containere”, comentează Dorinel Cazacu, director general la SOCEP. O întreprindere mândră românească, SOCEP a fost un pilon al operațiunilor portuare din Constanța în ultimii 30 de ani, timp în care SOCEP și-a consolidat reputația de operator portuar la Marea Neagră.....

 

Share:
Latest News

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.