Inainte de a trimite CV-ul
Renunta
De acord
Știri
Ansamblu tehnologic Cuva CF
Ansamblu tehnologic Cuva CF
2021-06-10
Ansamblu tehnologic Cuva CF
2021-06-10
Ansamblu tehnologic Cuva CF

Realizarea ansamblului tehnologic, compus din fosa de receptie CF si auto, elevator de preluare a marfii si sistem de benzi transportoare de transfer catre magaziile de depozitare, pus in functiune in luna Aprilie 2021, are ca si destinatie descarcarea de cereale din vagoane  si a le transporta catre magaziile de marfuri generale 1’, 2’, 3’ si 4’, si catre danele 36 si 42.

Acest sistem face parte dintr-un ansamblu mai mare care are ca obiect transportul, manipularea si depozitarea cerealelor cu o capacitate de 50.000 tone.

 

Facilitati asigurate de sistemul de descarcare vagoane

 

-        Rata de descarcare pana la 400 to/h;

-        Se pot manipula si transporta orice tip de cereale;

-        Sistemul de desprafuire este suficient de puternic pentru a asigura transportul produsului de la vagon pana la capatul fluxului fara degajari mari de praf. In plus, praful extras din produs este reintrodus in circuit ceea ce fac ca pierderile prin manipulare sa fie neglijabile.

-        Asigura posibilitatea descarcarii oricarui tip de vagon specializat pentru transportul cerealelor inclusiv a celor actionate pneumatic;

Share:
Latest News

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.